Erasmus Student Network (Erazmus studentska mreža) je najveća studentska organizacija u Evropi. Osnovana je 16. oktobra 1989. godine i legalno je registrovana 1990. kao organizacija koja se bavi podrškom i razvitkom studentske mobilnosti. Mreža se konstantno razvija i širi dok trenutno postoji na preko 900 ustanova za visoko obrazovanje u 40 zemalja Evrope. Tako da Erasmus Student Network uključuje preko 40,000 ljudi koji pružaju podršku oko 220,000 internacionalnih studenata svake godine.

Kao jedna omladinska organizacija, trenutno smo u potrazi za novim dizajnom za logo koji bi objedinio sve što Erasmus studentska mreža predstavlja. Trenutni logo ESN Novog Sada je u upotrebi od osnivanja lokalne sekcije organizacije (2007. godina) i sadrži različite elemente koji predstavljaju grad Novi Sad, kao i logo same organizacije na internacionalnom nivou. Sve postojeće verzije i primere upotrebe trenutnog logotipa možete videti na ovom linku. Sam konkurs i specifikacije možete pronaći u priloženom, kao i Visual Identity Manual internacionalnog nivoa organizacije. 

Pobednik ovog otvorenog konkursa de biti odabran od strane Lokalnog Odbora Erazmus studentske mreže Novi Sad u konsultaciji sa ostatkom sekcije. Nagrada za pobednički dizajn de biti novčana nadoknada u iznosu od 10 000 RSD. Konkurs je otvoren za javnost i bilo ko može da učestvuje. Dizajn poslati na email adresu office.esnnovisad@gmail.com do 30. novembra 2018. u 23:59. Lokalni Odbor će Vas kontaktirati da potvrde da je dizajn primljen. Ukoliko imate dodatnih pitanja za nas, kontaktirajte nas na pr.esnnovisad@gmail.com ili na office.esnnovisad@gmail.com.

 

 

Radujemo se vašim idejama,

Erazmus studentska mreža Novi Sad