Organizacija ESAA u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka (DIIM) organizuje jednodnevni događaj 13. maja 2016. namenjen svim studentima Univerziteta u Novom Sadu gde će se promovisati programi mobilnosti u okviru ERASMUS+. 

Studentima će u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u petak 13. maja 2016. godine sa početkom u 10:30 časova biti predstavljene pogodnosti studiranja u inostranstvu, iskustva, kao i način apliciranja za neke od eminentnih univerziteta u Evropi od strane ESAA organizacije. 

Detaljan program prezentacije:

10:30 - Svečana sala FTN – dolazak učesnika;
11:00 - Svečano otvaranje događaja;
11:05 - Katarina Vaščić, ESAA organizacije;
11:30 - Ivana Vujkov, šef Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerzitet u Novom Sadu; 
12:00 – Nemanja Dukić, stručni saradnik u Službi za međunarodnu saradnju Fakultet tehničkih nauka;
12:30 - Dejana Nikolić, iskustva sa studiranja u inostranstvu;
12:45 – SK „Mašinac” - neformalna komunikacija sa predavačima uz prigodan koktel;


Pomenuti događaj predstavlja jedinstvenu priliku za studente da čuju nešto više o studiranju u inostanstvu, kako od samih predavača ispred organizacije ESAA, tako i od profesora, odnosno studenata koji su imali iskustvo s razmenom studenata u inostranstvu. 

Ovakav vid događaja, takođe služi i upoznavanju studenata sličnih interesovanja, a sve to uz prijatnu atmosferu, za koju će se pobrinuti Fakultet tehničkih nauka, DIIM. 

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave putem Facebook-a na sledeći link:https://www.facebook.com/events/215552432152238/

Više informacija o programu ESAA na https://www.facebook.com/ESAAeu.org/?fref=ts